Lourdes
Comfortabele busreizen

8- of 9 daagse busreizen naar Lourdes

 

Het is mogelijk om vanuit Nederland per bus naar Lourdes te reizen. De reizen worden gemaakt met luxe touringcars. Voor de busreizen naar Lourdes kunt u kiezen uit drie verschillende varianten:

  • 9-daagse reis per dagbus (met overnachting onderweg)
  • 8-daagse reis per nachtbus
  • 8-daagse reis per zorgbus

 

9-daagse reis per dagbus

De 9-daagse busreis brengt u niet alleen naar Lourdes, maar laat u ook genieten van diverse mooie plaatsen onderweg. De heenweg vindt plaats via de Bourgognestreek, waar we onder meer het beroemde Hotel Dieu in Beaune bezoeken. De terugweg verloopt via Nevers. We bezoeken het klooster waar Bernadette gewoond heeft en waar ze ligt opgebaard.

In Lourdes kunt u samen met alle andere deelnemers aansluiten bij het gezamenlijk programma dat wij aanbieden. De maaltijden vanaf het diner op de dag van vertrek tot en met de lunch op de laatste dag zijn bij de prijs inbegrepen. De busreis wordt begeleid door een ervaren reisleider en een pastoraal medewerker.

 

Opstapplaatsen/vertrektijden

Den Bosch ± 08.30 uur
Weert ± 09.30 uur
Maastricht ± 11.00 uur

Reisroute

1e dag: naar Dijon (overnachting)
2e dag: van Dijon naar Rodez (overnachting)
3e dag: van Rodez naar Lourdes (aankomst voor de lunch)
4e t/m 7e dag: verblijf in Lourdes
8e dag: van Lourdes naar Nevers (overnachting)
9e dag: terugreis naar Nederland

 

Data 2018

26 mei t/m 3 juni 
30 augustus t/m 7 september
4 t/m 12 september
9 t/m 17 september

 

Prijs

9-daagse busreis (3* hotel) € 830
Toeslag 1-persoonskamer € 220

 

8-daagse reis per nachtbus

De 8-daagse nachtbus is een heel praktische manier om naar Lourdes te reizen. De bus vertrekt in de middag vanuit Nederland en rijdt rechtstreeks door naar Lourdes, waar u de volgende ochtend aankomt. Onderweg worden uiteraard korte pauzes gemaakt. U reist op een comfortabele manier in een luxe royal class touringcar.

Onderweg kunt u alvast kennis maken met de andere pelgrims van uw groep. Er worden drankjes geserveerd en voor de nacht zijn er desgewenst extra kussentjes beschikbaar. De reisleider zal u informeren over Lourdes en over bezienswaardigheden onderweg.

In Lourdes kunt u samen met alle andere deelnemers aansluiten bij het gezamenlijk programma dat wij aanbieden. De terugweg verloopt op dezelfde manier als de heenweg: eind van de middag vertrek uit Lourdes en de volgende ochtend aankomst in Nederland.

 

Opstapplaats en vertrektijd

Maastricht ± 17.00 uur

 

Data 2018

22 t/m 29 mei
31 augustus t/m 7 september
13 t/m 20 oktober (gezinsbedevaart)

 

Prijs

8-daagse reis per nachtbus (3* hotel) € 730
Toeslag 1-persoonskamer € 160
8-daagse reis per nachtbus (4* hotel) € 795
Toeslag 1-persoonskamer € 180